Nyeste innlegg

Alle innlegg

September 29, 2022

Hva er responsivt design? Enkelt forklart

Enkelt forklart er responsivt design en funksjon som gjør at nettsiden din tilpasser seg den skjermtypen den vises på. Designet på nettsiden må altså være laget både funksjonelt og det må være tilpasset alle skjermtyper som pc, mobil og nettbrett. Innholdet vil da tilpasse seg skjermtypen. Dette skjer ved at antall spalter du har på nettsiden ofte reduserer seg etter hvor stor skjerm nettsiden din blir vist på. Det er viktig at brukeren skal kunne få samme opplevelse av nettsiden din uansett om de åpner nettsiden din på en stor skjerm eller en mobilskjerm. 

August 22, 2022

Hvordan alltid opprettholde motivasjonen som entreprenør

Det er helt naturlig å ha perioder hvor man er mindre motivert enn andre, motivasjon kommer i bølger. Det farlige er at om du ikke pleier virksomheten din, risikerer du at alt du har jobbet for blir borte. Her er noen tips til hvordan du kan opprettholde en stabil motivasjonsmengde.

August 17, 2022

Hvorfor en god bedriftsprofil burde være en prioritering for alle entreprenører

Å ha en bedriftsprofil har stor betydning for et selskap, spesielt i denne økende epoken med stor markedskonkurranse. Å utforme en etablert visuell profil er et stort steg i riktig retning for å skape merkebevissthet, gjenkjennelse og tillit hos fremtidige og eksisterende kunder.

August 8, 2022

5 triks for å forbedre SEO i små og mellomstore bedrifter

Å optimalisere nettstedet ditt for å rangere høyere på søkemotorer er en veldig viktig del av å vedlikeholde bedriften og hjemmesiden din. ‍95% av alle opplevelser på nett begynner med en søkemotor, så selv om SEO-prosesser ofte kan være tekniske og tidkrevende, er de en integrert del av din online markedsføring.‍

August 4, 2022

5 Ting vi skulle ønske vi visste om digital markedsføring

For å øke merkevarebevisstheten og forbedre virksomhetens tilstedeværelse, behøver du ikke nødvendigvis spytte inn hundretusenvis av kroner. Det finnes tusenvis av måter å markedsføre seg selv på, men her er fem metoder som ikke koster deg for mye penger og som fortsatt vil være effektive.

August 2, 2022

7 Triks for å lykkes som entreprenør eller gründer

Starter du egen bedrift? For å lykkes som entreprenør i dagens verden må du være fleksibel og ha gode planleggings- og organiseringsevner. Mange starter en bedrift og tror at det holder å slå på datamaskinene sine eller åpne nettbutikken før pengene renner inn, bare for å finne ut at det er mye vanskeligere å tjene penger i en bedrift enn de trodde.