Oppstartsguiden

Vi gjør det mindre skummelt å starte opp for seg selv ved å være en stein i gründersamfunnet. Vi legger grunnmuren for din suksess ved å være eksperter på branding, markedsføring, identitetsbygging, bedriftsutvikling. Vårt ønske er å hjelpe selskaper med å komme i gang, etterlat det mest tekniske til oss.

La oss kommunisere den sanne verdien av selskapet ditt ved hjelp av kraftig posisjonering, laserfokuserte kampanjer og målgruppetilnærming. Interne og eksterne undersøkelser. Vi finner din plass i dagens marked og øker ditt nivå.

Bli kjent med oss!

Teamet vårt

Hils på det hyggelig teamet vårt

Sindre Hartberg

IT-Utvikler og Designer
Spør meg om Hosting, Logo og Webutvikling

Benjamin Martinsen

IT-utvikler og Digital Markedsfører
Spør meg om Google Ads, Webdesign og Markedsføring!

Vår misjon er at ingen nyoppstartede selskaper skal gå konkurs

I tiden vi er i, så har vi kommet til et punkt der det er for dyrt for oppstartsselskaper å få seg en profesjonell identitet i markedet, samt dyrt å ha en tilstedeværelse. Vi ser på dette som en utfordring i forhold til at det er svært mange selskaper som ikke klarer seg det første året, trolig kan det være at det er for dyrt å etablere seg i startperioden.

Vår løsning er å benytte oss av abonnementsbaserte tjenester som kan bidra til å senke kostnader i starten, og heller fordele disse kostnadene over 12 mnd.

Kontakt oss her!

Vi ønsker å gjøre vårt ytterste for at dine behov blir dekket. Dersom du lurer på noe, eller om noe er uklart så send oss gjerne en melding. Vi svarer så fort vi kan!

Tusen Takk! Vi vil ta kontakt i løpet av første virkedag!
Oops! Prøv å last inn siden på nytt og prøv igjen