Person som holder en lyspære

Våre tjenester

Vil du lære mer om det vi driver med? Nedenfor kan du lese mer om våre tjenester, og spesifikasjoner rundt våre pakker. Disse pakkene er ment til å være en full service mulighet for deg og din bedrift.

Se våre tjenester
Person som holder en lyspære
Laptop Icon

Nettside

Du får en lekker, lynrask, responsiv nettside som følger en av våre profesjonelle skreddersydde nettsidemaler.
Vi legger inn en generisk beskrivende tekst, som du enkelt kan endre selv senere. Alle våre nettsider inneholder en landingsside med om oss, tjenester, Kontaktskjema osv. Våre nettsider er også tilrettelagt bruk av mennesker med synshemninger!
Se eksempel her.

Sikkerhet og backup

Du trenger ikke være redd for at du skal miste noe du har gjort. Vi tar backup av nettsiden din hver gang du gjør en endring!
Alle våre nettsider har også SSL sertifikat fullstendig ende-til-ende-kryptering mellom nettstedet ditt og brukerne dine!

Cloud Upload Icon

Hosting

Vi drifter nettstedet ditt året rundt, slik at vi kan fikse eventuelle feil og nedetid.
Hosting innebærer også 2 timer designhjelp fra oss.

Redigering

Våre nettsider er veldig enkle å redigere selv. Trenger du å endre tekst eller bilder? Skriv inn domenenavnet med ?edit på slutten for å logge inn på din redigeringsportal.

Generell SEO og indeksering

Vi passer på at nettsiden din dukker opp i google og indekserer skikkelig. Vi kan derimot ikke garantere noen rangering. Er det viktig for deg å dukke opp øverst på google? Da vil vi anbefale å kjøre Google annonsering.

Google Bedriftsprofil

Google bedriftsprofil er utrolig viktig for å skape troverdighet hos kundene. Det gjør at du enklere dukker opp i søkemotoren, blir synlig på google maps, og gir kunder mulighet til å legge igjen annmeldelser

Mail icon

E-poster

Alle proffesjonelle bedrifter trenger jo en fin e-post adresse som matcher bedriftsdomene. Vi kobler opp ønskede e-post kontoer hos one.com.
5 stk e-poster er inkludert.

Browser Icon

Kjøp av domene

Vi fikser kjøp av domene for deg og kobler det opp når nettsiden er klar.

Dessverre kan man ikke alltid få nøyaktig det domene man ønsker, men vi samarbeider med dere for å finne det beste domenet for akkurat din bedrift.

Logodesign

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Enhver bedrift trenger en proff logo. Vi har lang erfaring med skreddersydde funksjonelle logoer!

Google Analyseverktøy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Ønsker du oversikt over hvor mange besøkende du har på nettsiden? Igjennom google sine analyseverktøy får du enkelt oversikt over nyttig informasjon og statistikk.

Google annonsering

Google Ads er den raskeste og beste måten og rangere sterkt hos google. Vi har Google ads sertifikat. Vår premium pakke inneholder 1 måned gratis google annonsering til en verdi av 4 000kr.

Typografi

Det er viktig at typografien på nettstedet dit både er funksjonelt og lesbart, men også at det matcher bedriftsprofilen din og utrykker riktig identitet.

Opprettelse av kontoer på sosiale medier

Det blir stadig viktigere å være aktiv på sosiale medier. Med vår Premium Pakke får du ferdig oppsatte bedriftsprofiler med innloggingsdetaljer på Instagram, Facebook, og Linkedin.

Finn en pakke som passer deg!

Kontakt oss her!

Vi ønsker å gjøre vårt ytterste for at dine behov blir dekket. Dersom du lurer på noe, eller om noe er uklart så send oss gjerne en melding. Vi svarer så fort vi kan!

Tusen Takk! Vi vil ta kontakt i løpet av første virkedag!
Oops! Prøv å last inn siden på nytt og prøv igjen